September 13, 2013

Mojekrpice.hr ili o tome kako se dobro bespotrebno iživcirati.

Web-stranica mojekrpice.hr je vjerojatno većini vas poznata kao domaća stranica na kojoj se, nakon registracije i ispunjavanja profila, možete mijenjati, kupovati i prodavati odjeću, modne dodatke i kozmetiku. Za razliku od Njuškala, na kojem možete naći sve od igle do lokomotive, ova stranica ima i mogućnost feedbacka, odnosno ocjene prodavača/kupca (kao i eBay). Postoji i forum na kojem možete komunicirati s ostalim korisnicama (sumnjam da ima korisnika). Zvuči odlično? Naravno, samo što je u praksi nešto sasvim deseto.

Kako tamo visim otprilike otkad je i pokrenuta stranica (jer je ipak šansa za prodati nešto veća nego preko Njuškala, pošto je usko specijalizirana na odjeću i kozmetiku), toliko se zapravo i nerviram. Pa eto, u ovom sasvim neplaniranom postu ću podijeliti to s vama. Što ću, nekad se zbilja moram istresti, a frendice mi baš i nisu u tom điru kupnje i prodaje preko oglasa, pa moram ovako na blogu. :)

Krenimo redom o tome što me živcira/ne volim/mrzim/polila bih solnom kiselinom/iskopala bih oči žlicom na toj stranici.

Tehnički detalji

1) Stranica se dosta često ruši, dakle, ne možete se ulogirati, a samim time, ni ništa obaviti tamo.

2) Prilikom postavljanja oglasa, nužno je odabrati oznake artikla. Zanimljivo je da među cipelama nema ponuđene oznake "tenisice", a kad upisujete svoje dodatne oznake, često se blokira s upozorenjem da vaša oznaka mora sadržavati minimalno šest znakova. Danas mi je oznaku "bijelo" izbacilo pet puta, a onda sam odustala. Bit će da ima pet znakova, je l'?

3) Najpopularniji artikli. Po svoj logici to bi trebali biti artikli koji imaju najviše "lajkova" i "vjuova". Kako se oni biraju tamo, ja zbilja ne znam. Izgleda mi kao slučajan odabir, ali mislim, pa mogli su napisati "slučajno odabrani artikli". Kako god, ovo i nije toliko kritično.

Korisnice

Imala sam sreće pa sa surađivala s normalnim curama koje su ozbiljne i normalne, pa me nitko nije prevario ni ništa slično. Pretpostavljam da je to zbog toga jer ne prodajem neku kvazi-trendovsku odjeću za kojom vlada apsolutna pomama, što nas dovodi do ključnog problema, a to je

1) Varanje. Svaki dan se objavljuju imena "varalica", a na stupu srama se ponekad nađu i korisnice koje to nisu. O tome detaljnije u pasusu o forumu. Iskreno, nije mi jasno kako nekome s imalo mozga u glavi padne na pamet varati. Znači, stavite lažan oglas, privučete kupca, ostavite svoje podatke za uplatu i nakraju ne pošaljete stvar kupcu, a zadržite novac. Kako nisu u strahu da će prevareni kupac možda pokucati na njihova vrata? Zainatiti se pa podnijeti tužbu? Ili obrnuto, lagati da ste uplatili za neki predmet, a niste, pa vam ga je prodavač poslao na povjerenje. Ili lagati da niste primili paket i tražiti povrat novca. Ili dogovoriti zamjenu, pa ne poslati svoj predmet. Ili poslati sasvim desetu ili nefunkcionalnu stvar, drukčiju od one u oglasu. Nikad mi neće biti jasno takvo javno sramoćenje, u ovom slučaju za predmete koji su obično do stotinjak kuna. Jasno je kao dan da se paket nekad izgubi u pošti, posebno ako je slan običnim putem, ali ukoliko je kupac inzistirao na tom načinu, tu dalje nema razgovora o tome da se novac vrati. U kategoriju varanja mi spada i nepodizanje paketa (posebno onih poslanih pouzećem) jer time prodavaču samo nabijate trošak dvostruke poštarine i umjesto da zaradi, samo tone u minus. 

2) Prodavači. U svakom profilu imate priliku da napišete nešto o sebi i svom "dućanu". Ali, što se tamo često viđa: vrišteći uzvici "nisam za zamjene" popraćene masom bespotrebnih iritirajućih interpunkcijskih znakova, bahati opisi tipa "na upite o zamjeni neću odgovarati, ne odgovaram za nestale pakete, ne vraćam novac, ne šaljem ovako, ne šaljem onako, blablablacapslockitonauskličnika". Pa dobro, je l' vama u interesu nešto prodati ili odbiti potencijalne kupce? Mene takve stvari odbijaju. Umjesto da se lijepo i pristojno predstaviš kupcima, neke korisnice se odluče predstaviti kao arogantne kučke. Baš me zanima bi li iste kupile nešto u dućanu gdje bi im to isto vrištalo s izloga ili u kojem bi radila bahata prodavačica. Vjerojatno bi se žalile na forum.hr-u u temi "bahate prodavačice". OK, i ako nisi za zamjene, dovoljno je napisati i jednostavno "nisam za zamjene". A uvijek ako ti netko i ponudi baš zamjenu, pogledaj asortiman, možda baš nađeš nešto što ti treba. Ili nemoj, pa odgovori "nisam za zamjenu". Nikoga nije par slova na tipkovnici ubilo.

3) Oglasi. Dosta korisnica ne zna postaviti oglas. Primjerice, ne napišu veličinu predmeta, stave mutnu sliku, oznake nemaju veze s mozgom (tipa u prodaji je nebrandirana majica, a u tagovima su svi brandovi za koje je ikad dotična čula) i još niz drugih stvari. Zar je tako teško u naslov staviti o čemu se radi, a u opis veličinu, dimenzije i način slanja te postaviti pripadajuću fotku? Ne mora biti remek-djelo fotografije, ali daj bar da prikazuje predmet realno. O generalnoj nepismenosti ću na temi o forumu. Od "orginal bjelih starka" me boli glava, a oči mi krvare.

4) Ponuda i cijene. Dosta korisnica se žali kako su cijene prenapuhane, a ponuda nikakva. Posebno se žale na preprodavanje stvari kupljenih za male pare na eBayju i kojekakvim kineskim dućanima i dižu bune da se to zabrani. Zašto? Prodavač može ponuditi cijenu kakvu god želi, tebi je na volju hoćeš li kupiti ili nećeš. Ako si kupio nešto za 50 kn što na eBayju košta dolar, tvoj problem, jer ako imaš Krpice, imaš i eBay pa provjeri tamo koliko to košta. A kako već imaš i račun s kojim uplaćuješ novac prodavaču na Krpicama, otvori si i odgovarajući za Paypal i uživaj u jeftinim stvarima direktno iz Kine. Priče o prljavim, smrdljivim i inim stvarima su isto tako nadaleko poznate. To mi je posebno degutantno, smatram da bi svaki prodavač trebao poslati urednu i čistu stvar kupcu, ali zapravo se uopće ne čudim dobivanju takvih paketa pošto smo mi žene na zlom glasu kao prljaviji i neuredniji spol. Počevši od stanja ženskih WC-a u kafićima i primjerima iz neke bliže okoline, jasno mi je i zašto. Zato drage moje, trudimo se da se to mišljenje promijeni! :)

5) O privatnim porukama i povratnim ocjenama. Najviše žalbi dolazi na neodgovaranje na poruke. Tipa, javiš se na oglas, a prodavaču ni traga ni glasa. A kaj sad, reklo bi se, idemo dalje. Isto se odnosi ako je prodavač online, pa ne odgovara. OK, možda zbilja ne može odgovoriti iste sekunde, ali ako te izignorira potpuno par dana, takvog prodavača prekrižiš i tražiš dalje. Obično zbog takvih stvari otvore osamnaest tema na forumu (više o tome kasnije). Nadalje, besmislena pitanja na koja odgovor možeš naći u oglasu. Na takve poruke najradije ne bih ni odgovarala ili bih napisala "piše ti u oglasu", ali kako sam ja sva divna i draga, napišem i ponovno odgovor ako treba jer mi je cilj tamo nešto prodati. A o bahatim prodavačicama je sve već rečeno. Ili kad ispitaju sve, dogovori se kupnja i više se nikad ne jave. Mnoge se žale i da daju podatke za uplatu, koja se nikad ne dogodi. Što činiti u takvom slučaju? Sjediti na internetu i refreshati stranicu od net-bankinga danima ili (još gore) ići provjeravati u banku da li je uplata stigla? Očito je teško natipkati "e, ipak nisam zainteresirana, odustajem, nisam pri lovi" ili tako nešto. Ja sam tako jednom izgubila ozbiljnog kupca jer sam jednu čekala kao Godota da se javi. Ali ipak imam i jedan lijep primjer. Djevojka mi se javila da bi htjela dodatne slike od neke majice, rekoh joj da ne mogu naredna dva dana uslikati jer nisam doma, pa da pričeka ako joj nije hitno. Pristala je, ali mi se i javila drugi dan da je kupila nešto slično pa da se ne gnjavim. Eto, zar bi to bilo teško svima napisati? Kad smo kod takvih stvari, dosta njih nakon što razmijene podatke, na artikl stave oznaku rezervirano. Ah, da bar stoji oznaka "rezervirano". Obično piše rezzzzz sa sto z-ova, uskličnika, srčeka, zvjezdica i ostalih "krvare oči" kretenarija. 

Što se tiče povratnih ocjena, obično se žale da imaju više ostvarenih suradnji negoli ocjena jer neke korisnice ih ne napišu. I što sad? Neke jednostavno ne znaju da se to tako radi, zaborave itd. Što se mene tiče, nikome ništa. Daleko od toga da ću ići gnjaviti korisnicu da mi ju ostavi ako sam ja ostavila njoj. Ono što je posebno zanimljivo je dijeljenje negativnih ocjena kao od šale, i to korisnicama s kojima nisu surađivale jer, primjer, nije joj odgovorila na upit ili se javila dva dana. Baš me zanima kako bi eBay reagirao da idem okolo i dijelim negativne ocjene Tajlanđanima koji mi nisu odgovorili na neko pitanje. Nađem kod drugog prodavača i tamo kupim, big deal. A posebno je odlično i mijenjanje pozitivne ocjene u negativnu ako druga strana nije uzvratila ocjenom. Uz otvaranje popratne stoosamdesetosme teme na forumu.


Forum

Stigosmo tako i do treće i zadnje stavke u mom već sad poduljem eseju o tom zvjerinjaku zvanom Krpice. Forum je posebna kategorija. Iako je podijeljen tematski (FAQ, o stranici, o modi, o korisnicima,...) teme se otvaraju gdje god se stignu, a posebno se izdvajaju:

1) Stotine i stotine tema u kojima se varalice stavljaju na stup srama. Mislite da nema jedinstvena tema o lošim korisnicima? Ima, ali zašto ne bismo imali još njih petsto, oko raznih sitnica jer, kako sam već navela, na stupu srama se nađu često i korisnice koje za određenu situaciju i nisu krive. Naravno, sve teme nose odlične nazive što nas dovodi do

2) Sumanutih i neodređenih naziva tema. "Slom živaca", "pijana slova", "svašta po malo" su samo neki od večerašnjih bisera. Slom živaca je, pretpostavljate, vezan uz prijevaru na stranici, "pijana slova" tema je upit kako prebaciti tipkovnicu s engleske na hrvatsku, naravno, otvorena na podforumu "O korisnicima stranice". "Svašta po malo" je mislim tisućita tema u kojoj korisnica vjerojatno prodaje bijele starke, udomljava mačiće i želi jeftino kupiti "orginal channel" torbu. Također, i ova stavka nije lišena hrpe bespotrebnih slova i iritirajućih interpunkcijskih znakova. I zvjezdice i smajlići, ne zaboravimo i srčeka!

3) Generalna nepismenost. OK, ja jesam grammar nazi i vječno sam u strahu da će mi se, kao takvoj, negdje omaknuti tipfeler ili će mi rečenica u žaru pisanja malo postati suluda, ali ovo što tamo vlada je strašno. Internet mi je dosad pokazao nepismenost svakakve vrste, ali mislim da su se tamo okupili svi ljudi za koje iskreno sumnjam da su ikad naćulili uši na satu hrvatskog jezika.
"Sumljam", "plaćem", "sijećam", "dijevojačka većer", "zamijena" primjeri su izražavanja krpičarske populacije, tipfeleri im nisu strani također, a količina smajlića je enormna. Kad se sjetim onog nekog što trepće i ima srca umjesto očiju, dođe mi da se ispovraćam. Još kad uvale tri do pet istih kao odgovor na neku temu. I samo to, naravno. Tko je vidio napisati koju suvislu riječ.

Vjerojatno sam ovoj opširnoj i besmislenoj analizi zaboravila neke stvari koje me beskrajno živciraju, ali završit ću post na ovome, jer meni je već malo lakše :). A ako se pitate zašto sve to trpim i jednostavno ne ugasim svoj profil gore, odgovor vam je u drugom pasusu - pa, moram nešto i prodati. Hoću imati novu boju kose!

Kakva su vaša razmišljanja o ovome, jeste li i vi kupac ili prodavač na Krpicama? Pišite, bit će mi drago da se razvije dobra rasprava u komentarima. 

Do sljedeći puta, ostajte lijepo pozdravljeni :)

128 comments:

  1. I ja prodajem na krpicama i potpuno razumijem tvoju frustraciju. Meni je najgora ta nepismenost. Kao da se tamo okupljaju najgluplje žene na svijetu. I živcira me kada stavi mac tag na nešto što nije mac. To mi izaziva glavobolje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tako tražim Illamasqua stvari, pa nađem svega osim onoga što tražim. :D Drago mi je da nas ima još :)

      Delete
    2. Da isuse Illamasqua i Mac i Chanel i Dior i sve nešto malo skuplje a da je neki brand ukucaš i ispadne ti Essence haha.
      Ima, ima :D.
      Meni se plače kada tamo odem ali ipak trebam prodati/zamijeniti neke stvari XD. Bar se nekako svega toga riješiti.

      Ali vrh mi je kada kažeš da tražiš nešto pa ti se ekipa javlja s nekim potpuno drugim... Kažem da tražim svijetli puder a ove mi se javljaju za sve nešto crno, narančasto, žuto i smeđe. WTF dude. Ako sam blijeda želim ostati blijeda a ne izgledati ko snooki.

      Delete
    3. Meni se jave za zamjenu, ja pogledam reda radi a tamo sve XS i S i šareno. Napišem da nema ništa za mene, pa kako ništa? Pa nosim M i crno, kaj mi treba baby plava majica na bretelice veličine za barbiku? Ajd sva sreća pa su takve rijetke, obično ove koje traže crno i sivo tako nešto i posjeduju :)
      A to za Snooki i kompaniju (je l' to ona Jersey nešto), valjda žene misle da se tako treba izgledati pošto 70% populacije tako izgleda. Ajd, bar na kozmetičkim blogovima su cure normalne uglavnom, s pristojnom šminkom i tonom pudera :)

      Delete
    4. Meni se jedna žena tako javila za zamjenu za moje iron fistice, a htjela mi je dati neke kurveraj štikle iznad koljena koje su bile užas i imale 2x manju vrijednost od ovih mojih.
      Je to je ona iz jeraey nešto haha.
      Slažem se :D

      Delete
  2. Na Krpicama sam pola godine. Nešto sam kupila, nešto prodala, nešto mijenjala. It`s ok :D

    Što se tiče ostalih korisnica.. pokušavam se ne obazirati na količinu tema i gluposti koje pišu na forumu. U zadnje vrijeme sve manje odgovaram na nečija pitanja na forumu jer koliko god razuman i koristan tvoj odgovor bio, druge "znaju" bolje. Pa kokodačite onda.

    I volim onaj fenomen kad se prodaje sve što ima nabijenu cijenu, a ostalo se smatra smećem. Jer zašto bi second hand roba bila jeftinija? Bolje kupiti nešto što cijenom konkurira novome u H&M-u, npr. Svako ima pravo staviti cijenu koju želi, smetaju me samo te predrasude.
    Ili kad mi se javi za zamjenu, izgnjavi me mjerenjem i dodatnim fotkanjem, i ja nađem što želim, a ona odustane jer ipak to nije to. Hvala i tebi na mom utrošenom trudu i vremenu.

    Ugl.. Krpice nisu stranica na kojoj se može zaraditi kako neke misle. Krpice su tu da se osvježi ormar, da se iz njega makne ono što nam samo smeta, a i da vježbamo živce :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideeeeš, koliki komentar :O

      Delete
    2. Haha, bome je ogroman :) Da, slažem se, baš je za treniranje živaca. Živjele Krpice! :D

      Delete
  3. odličan rant-post, kao da sam ti ga ja diktirala :D
    na krpice sam jednom stavila roze cipele (tj. zamolila Blanku da mi ih stavi pod svoj profil jer mi se nije dalo otvarati profil) i do dan danas ih nitko nije kupio. oh well. nemam živaca za tu stranicu, a forum.hr je dobro poznata priča, kad se samo sjetim kaj se sve na gastro temi pisalo. jedna od meni najdražih nedavnih "rasprava" je o užasnim ljudima koji u burger baru RougeMarin u Zagrebu hamburgere jedu prstima, umjesto nožem i vilicom. Otišla sam tamo (usput, odlični burgeri i moja preporuka) i u svom hamburgeru uživala-prstima. vidiš, trebala sam to fotkat za blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam čula niti vidjela ikada u životu da netko jede hamburger s nožem i vilicom :O. Baš bi to htjela vidjeti. Mislim da bi izgledalo zanimljivo.

      Delete
    2. Jedem ja, ali samo u Milošu (Tamara će znati) zato jer je u lepinji kao i ćevapi i ogroman i kad bi to uzela u ruke bih se sva zamastila i sve bi poispadalo :) A u burger baru bih sigurno jela rukama, pa nek se ljudi čude :) Eh Tamara, kad nemaš bijele starke za prodati, teško je bilo koje druge cipele :) Jučer sam stavila fejk oglas da prodajem starke na sat vremena: 186 pogleda. Toliko o tome, ali to je neka druga tema (možda napišem i hejterski post o "modnim trendovima"). I tenks na preporuci za restač, mogla bih otići vidjeti. Kakve su cijene?

      Delete
    3. ok, kužim ajd za to u lepinji, al ovo je baš klasik hamburger. pored nas je sjedio neki ( užasno dosda i ukočen) par i burgere su jeli vilicom i nožem. došlo mi je da im bacim vilicu u glavu, iskreno :D
      http://rougemarin.hr/ ovo ti je stranica, ima i na facebooku mog bloga fotka burgera, odlični su, i poštene veličine, nisu oni "elegantni mini burgeri" :D cijena im je 32-35 kn, kaj je za burger ove veličine i u zagrebu super :) meso je odlično i vrhunski pripremljeno i imaju svakakve obične i neobične kombinacije. sad stajem sa skretanjem s teme :)

      Delete
    4. Uf, divno izgleda, ić će se na večeru :)

      Delete
  4. jedini problem koji sam ja imala na krpicama (i jos se nije rijesio) sto sa chroma ne mogu na stranicu, ali preko drugih browsera bez problema ?! Jedno vrijeme sam zivjela u uvjerenju da sam blokirana, no kako se mogu ulogirati na svoj profil sa drugih browsera, nisam uspijela razotkriti misterij. Od trazenja suvislih odgovora na njihovom forumu sam odustala nakon citanja jedne teme na kojoj korisnice dozivljavaju zivcane slomove, i svaki odgovor je nesuvisli offtopic svega i svemu :D

    Sto se tice prodaje i kupnje, potpisujem skoro sve sto si rekla, no losih iskustava nisam imala, da kucnem o drvo, samo sam sa normalnim curama imala posla :)


    REZZZZ !!! ~ <3 pozzzz!!! `^_^' :D trgala sam se na ove dijelove teksta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najbolji su mi savjeti oko kontracepcije i kako skinuti kile kad preporučuju čajeve, dijete "dva lista salate i jedna naranča". Jednom sam im napisala da ništa bez teretane i pravilne prehrane, pa su me izignorirale. I općenito mi je taj koncept super - traženje pomoći na takvom forumu. Samo čekam da pitaju za lektorske usluge.

      Delete
  5. stara respect zbog ovog posta, mislim da sve što si rekla stoji i ne bi ti u ničemu išla prigovoriti jer se upotpunosti slažem s tobom. međutim, mene je u startu odbila njihova stranica, odnosno preglednost i nije mi se dalo s time navlačiti. ok, nađem par cura koje prodaju nešto sasvim ok za što bih dala možda pare, ali onda zastanem i shvatim da bi mi se možda nešto isplatilo više kupiti novo nego plaćati polovni proizvod plus poštarinu za istu cijenu. i da, užasno se naživciram kad vidim bahate izjave da netko nije za zamjenu ili da ne odgovara za stopedeset stavki koje nosi ovakav način prodaje/kupnje i onda mi se uopće s takvom osobom ne posluje.takav stav mi je odbojan jer ja da idem nešto prodati potrudila bi se da sam s kupcem stalno u kontaktu i da se pobrinem da do njega sve sretno dođe. ljubim :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa no, sve je vrlo zdravorazumski, ali tamo očito žive ljudi koji nisu iz mog mikrosvijeta :) :*

      Delete
  6. Nisam imala puno iskustva s krpicama, kao niti s drugim stranicama za prodaju i to baš zbog stvari koje si i sama navela. Ne volim ta "navlačenja", potencijalni kupac se javi, želi dodatne slike, dimenzije, želi slike na meni da vidi kako odjeća stoji i ok, sve napravim, pošaljem i ne dobijem ni odgovor. Razumijem da netko može odustati, ali zar je takav problem to napisati. I onda ja prodam nekom drugom nakon 10 dana, prvotni zainteresiranik se javi i kaže "ipak odustajem", ja kažem "ok, hvala, već je prodano" i onda dobijem "jezikovu juhu", a ponekad i negativnu ocjenu jer se "ne držim dogovora" :D Odbijaju me i zlobni komentari tipa "nećeš to nikad prodati po toj cijeni, ne vrijedi ti to te novce", "roba ti je smeće" i slično. Ne razumijem potrebu za time. Ali, kao što si i sama rekla, uvijek postoji nešto što želim i zbog čega prodajem stvari pa eto, to je valjda cijena tog internetskog "poslovanja" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je cijena i visok tlak, nadam se da nije od krpica i da je privremeno :)

      Delete
  7. "Sumljam", "plaćem", "sijećam", "dijevojačka većer", "zamijena". Ne mogu. Jedino na što sad mogu misliti je cigareta kako bi si smirila živce.
    Krpice su još ok, no kad dobiješ poslovni mail u kojem piše plačanje ili čak i račun na kojem piše isto.. E to je već gadno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uf, ja se javila na oglas za neki posao. Kakav sam mail dobila, strašno nešto. Vrag mi nije dao mira i vratila sam liku takav mail gdje sam ga na fin način ispljuvala totalno, nadam se da ga je bilo bar malo sram. Pazi ti, javi se on: u subjectu "ej", u poruci: "jel se možemo čut prek skipea?" Sve mi je bilo jasno :D

      Delete
  8. Potpisujem sve navedeno, no dodala bih još jednu stvar: nevjerojatno me odbija kad mi netko laže po kojoj je cijeni kupio neki artikl. Da se razumijemo, mene to vrlo često niti nije briga, mene jedino zanima koju ću ja sad cijenu platiti.

    Primjerice: dopisujem se s curom u vezi Zara TRF cipela, i uopće je nisam pitala koliko ih je platila, mene samo zanima da su zaista nove, niti jednom nošene, neoštećene itd. I onda ona napiše sama od sebe da su plaćene 600kn, a ja znam da su 300kn jer sam ih i vidjela i isprobala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se. Mislim, čemu lagati o takvim stvarima. Ionako stvari pada vrijednost čim je second hand. Ja nemam pojma koliko su koštale moje stvari koje prodajem, stavljam neku realnu cijenu, koliko bih ja izdvojila za to. Ono, pamučna majica, 20 kn i tak. Prodala sam jednoj curi za 50 kn Fred Perry šuškavac. S obzirom da znamo kakve su tamo cijene, mogla sam tražiti i 200, ali čemu :)

      Delete
  9. Odlično napisan post, slažem se sa većinom napisanog.
    Osobno godinama prodajem, ali puno više i kupujem preko interneta i to preko aukcija, njuškala, FB-a i uvijek imam praksu da odmah uplatim nešto što mi se sviđa. Na portalu mojekrpice mi se prvi puta dogodilo da me netko prevari. Naime, uplatila sam novac prije mjesec dana za ljetnu trudničku haljinu i ništa, zadnju poruku koju sam primila je prošli petak da bude poslala paket u ponedjeljak i ništa. I ako ikad stigne haljina stići će prekasno.
    Nekako sam o tom portalu stekla dojam da je puno više korisnika kojima je svejedno za ocjene i da dosta neozbiljno shvaćaju kupoprodaju. Ne znam, ali moj dojam je takav i mislim da ću u buduće izbjegavati kupovinu preko njih. A što se tiče funkcionalnosti stranice, e sad tu bi se moglo puno razglabati, ono što im ide u prilog je da su besplatni, a imaju sustav ocjenjivanja, dok se na aukcijama sve dodatno plaća.
    PS. drago mi je da sam naišla na tvoj blog, pratim te od sad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sam neko vrijeme i na aukcijama, ali sam brzo odustala, tada nije ni bila popularna stranica pa jedva da sam nešto i prodala. Preko Njuškala isto slabo nekako ide odjeća i asesorajz, ali eto, visim na Krpicama i dobro da me nitko nije još prevario, valjda imam sreće. A imala sam neki dan i jedno nevjerojatno iskustvo tamo, o tome u sljedećem "new in" postu. Pozitivno je, naravno :)
      Hvala ti na praćenju, pratim i ja tebe iako nije striktno moj đir, volim vidjeti što ima novog u pin-up, vintage svijetu ;)

      Delete
  10. Mene zanima tko stoji iza tih krpica, jer očito svi ovdje kršite zakon prodavajući robu bez da imate otvorenu firmu ili obrt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nitko ne krši zakon pošto je riječ o vlastitoj rabljenoj odjeći za koju je porez već plaćen.

      Delete
    2. ima tamo i stvari s ebay-a ..

      Delete
    3. Pa ako se netko baš time bavi (da preprodaje robu s ebayja), to nije moj problem a i sumnjam da ekstremno oštećuju hrvatsko gospodarstvo.

      Delete
  11. svaka čast draga...potpisujem sve što si navela,posebno ovo o forumu i nepismenosti.

    ReplyDelete
  12. ovo kao da sam ja napisala. Dodala bih još samo slučaj onih tuka kojima na profilu stoji "NISAM ZA ZAMJENE, NEMOJTE ME NI PITATI, NA TAKVE UPITE NE ODGOVARAM!!!!". Od kojih dobivam upite za zamjenu. Sorry dragička, vidiš, s takvima kao što si ti - nisam ni ja.

    ReplyDelete
  13. Nije mi jasno, ni uz najbolju volju, sto ima nepristojno i odbojno u natpisu:"nisam za zamjene".
    A svatko tko provede neki period na Krpicama zna da upadaju u inbox sa retajskim pitanjem"ajmo se mijenjati" neovisno o napisanom.
    Tako da apsolutno razumijem ove sto viču sa svojih profila:"Na upite o zamjeni ni ne odgovaram"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije mi ništa nepristojno u tome "nisam za zamjenu", ali ove vrišteće natpise (iako ih donekle razumijem i ja) nikako ne mogu probaviti. Ružno mi je jednostavno :)

      Delete
  14. Da... Ja nikako da skuzim njihov način ocjenjivanja, tj.prva stranica, top prodavači- proizvodi tako nekako... I jos nesto, ja razumijem da svak moze stavit sto god hoce, ali brate čarape, grudnjake , gacice??!! A sto se tice zamjena, ok mi je kad mi netko pošalje por. Zamjena?! Pogledam profil, razmotrim ..Da.. Ne.. Ne bitno, ali danas sam imala slučaj- ja zelim www.crvenahslj.... Bok , mozete mi poslati, og,ob, os . Kad sam sve izmjerila, rekla je da joj paše i nakon toga, niste za zamjenu. Steta. Radilo se o novoj haljini gdje u opisu stoji da nisam za zamjenu , jer zelim istu haljinu , naručila sam si slučajno veci br.i u linku stoji adresa za haljinu po istoj cijeni.... Laku noc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad nećemo znati :) Sad sam malo imala pauzu od Krpica, nikako se ulogirati već danima pa sam pustila... Možda danas uspijem nekako. :)

      Delete
  15. Ja sam potpuno nova na krpicama,ali vidim u kojem smjeru ide... Post je odličan ! Svaka čast ! Zanima me jel Vam rade danas krpice? Dogovorila sa jednom curom i sad ne mogu do nje , a ne želim da ona misli da sam ju zeznula .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam bila u nekim dogovorima i ne mogu se već dva-tri tjedna ulogirati :/ Ne znam kaj je :/ Sva sreća pa mi nije nikakva lova sjela ni ništa da ne bi ispalo da nekoga varam.

      Delete
  16. Moje je mišljenje da bi "krpice" stvarno trebale biti krpice,a ispada da je tamo više švercera nego kod nas na pazaru.To naši ljudi jednostavno ne kuže i koriste svaku priliku za zaradu u mutnom.Ja sam na krpicama stavila svoju robu,koju sam nosila malo ili uopće nisam i robu koju mi klinac preraste.Dakle niti kupujem preko e-baya,ni njuškala ni sl.pa onda nabijem petsto osamdeset slika na krpice.Zašto moderatori to ne riješe?Imala sam problem sa stavljanjem slika,pa sam to rješila kad sam odgibala na Modzillu.A šta se tiče nekih profila,to je spika za sebe.Kaže jedna,nemojte žicat za 10 kn.Pa trgovina i jest cjenkanje,pa kome prođe,meni to osobno ne smeta,šta kažete bit je robu prodati i rješit se viška u ormaru.
    U svakom slučaju ja sam imala pozitivna iskustva,kupila uredno,prodala uredno.
    Ima ljudi šta profil ne čitaju,niti opis slike,neki su Bože prosti i neuki,neki nepismeni,a šta sad,nismo tu da ih učimo pravopisu.
    Eto,toliko od mene,sretno svima!

    ReplyDelete
  17. Također sam na krpicama, ajmo reći neko dulje vrijeme ;) Mislim da je problem sa krpicama što administratorica uopće ne radi svoj posao, prevarantica ko u priči, preprodaje se roba sa e-baya, raznoraznih pijaca i sl.
    Forum je tema za sebe jer 99.99% cura ne shvaća pojam foruma niti se zna služiti njima, evo npr. otkako je Tisak poskupio cijene slanja paketa otvoreno je u par dana masa tema o tome, i sve jedna iza druge :/ Pa zaboga prvo vidiš jeli tema koju želiš otvoriti već postoji ili ja griješim?
    Onda cijene koje su definitivno too much za second hand robu, tipa Zara majica nosila sam je dok nije umrla na meni -povoljno 150kn !!! Ili original Roberto štikle 320kn ?1?
    Ko da smo sve m vesla sisale :-D

    ReplyDelete
  18. Pozdrav:-)
    Prvo hocu reci,da sam strankinja,pa molim vas,da se ne ljutite na mene zbog greska.
    Ja sam godinu dana na krpicama i moram reci,da sam presretna ovdje. Imala sam oko 150 suradnjj i mislim,da imam malo srece,samo jednu prevaru sam imala.
    Na pocetku mene cure takoder malo nervirale,kad su htjeli dodatne slike ili dimensij,uzali podatke za uplatu i nikad vise se ne javili...ili kad cura napravi temu,da ju nervira,kad posle upit za zamjenu i nitko njoj ne odgovara,pa ja njoj posaljem upit dva puta i nema odgovora. Ili jucer cura hoce kupiti stvar po 8 kn i pita se me,da li je postarina ukljucena? Ma daj..i danas me malo nervira...pita se kako saljem,pa reknem postarinu racunam 6 kn obicno,10 kn preporuceno, 15,- kn Tisak. Ona je iznenadena,da tisak poskupio onda se mene pita preko cega je onda 6 ili 10 kn. Ok,sam lijepo rekla,da postom...ona mi rekne ok,ali kolko imam uplatiti...sta bi ste rekli tome?
    Ali moram reci,da volim krpice,imam prelijepih stvari,koje sam dobila uglavnom za zamjene,koje se kod nas- u Ceskoj ne radi,bas sam sretna,da sam u Hrvatskoj:-) :-)
    Pozdravi svima i uzivajte na krpicama:-)

    ReplyDelete
  19. Imate pravo cure,ima svega i svačega,ima svakakvih prodavačica,svakakvih kupaca,svakakvih glupih gramatički neispravno napisanih oglasa tipa "smeče cipele od zmiske kože",alii......priznale mi ili ne jako se dobro zabavljamo i lupamo u tražilicu željeni predmet u nadi da ćemo iskopati blago u smislu super brendiranog predmeta za 100 kuna,po mogućnosti par puta obučenog ili obuvenog. Zato ženice nemojte njurgati nego tražite svoje blago,vjerujem da ćete ga kad tad iskopati u moru svega i svačega.
    Mama-krpičarka

    ReplyDelete
  20. Krpice su meni full cool, haha. Na njima sam pa više od godinu dana. U početku je prodaja išla k'o po špagi, a sada, ma ništa. Dajem majice za 10kn, nitko neće. A kao kuka se da se nema novaca, tek upišem Chanel u tražilicu, ono sve torbe gdje ni jedna nije ispod 250kn, prodano. Znam da su im cijene bile toliko jer svaki dan jedno te iste pojmove potražujem, ne bi li na što naletila da budem prva i da kupim ;). Najviše me živciraju kopije, na krpicama postoje kopije i vrhunske kopije?! Ok, ne kontam ni dalje. Cure koje prodaju vrhunske kopije stavljaju cijene kao da se kupuju originali, pa čak i skuplje. Ima ih par, i povraća mi se. Ali to opet ne bi bivalo ništa čudno da one te skupe stvari ne prodaju. A ja svoje od 10 i 20kn ne uspijevam prodati.. Hellou?? I to prodajem kratke majice koje nikada nisu nošene jer ih imam previše i neke jednostavno ne dolaze na red. Imaju i korisnice tamo pravo, neki dan je bila tema. Kaže par njih, cure, ja sve što sam do sada prodala bilo je od 100 do 370 kn, ništa ispod 100 nisam prodala. Što će reći, da ću ja cijenu svojih majica sa 10 i 20 staviti na 100kn, pa će se valjda prodati..

    ReplyDelete
  21. Zdravo,

    Ovdje smo još jednom kupiti bubreg za naše pacijente i oni su se složili platiti dobru svotu novca svima koji žele donirati bubreg kako bi ih spasili, pa ako ste zainteresirani da budete donator ili želite spasiti život, molimo Vas da nam pišete na e-mail ispod.

    Ovo je prilika za vas da budete bogati u redu, jamčimo vam i jamčimo vam 100% sigurne transakcije s nama, sve će se izvršiti prema zakonu koji donosi donatore bubrega.
    Zato više nemojte gubiti vrijeme, molimo Vas da nas napišete na irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua specijalistička bolnica.

    ReplyDelete
  22. Ja sam predstavnik Iowa Lutheran Hospital, smješten u gradu Iowa, SAD, bolnicu mi je dao priliku oglašavati na internetu kako radimo i da smo se ponovno počeli godinama kupovati i prodavati ljudske organe, npr. bubrega, Ako ste tamo zainteresirani za ovu ponudu, molimo ne oklijevajte nas kontaktirati na dolje navedenoj e-mail: Mi donosimo kompenzaciju naših donatora s dobrim novcem i Mi smo specijalist u organima Kirurgija i kao donator nema rizika to.
    A ovo je naša e-pošta:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Također nas možete nazvati ili nas kontaktirati na whatsapp +1 929 281 1248

    ReplyDelete
  23. Dobro jutro svatko,
    Prodajte bubreg Spasite život i zaradite novac, dr. Mercylara, stručnjak za kupnju bubrega. Želite li prodati bubreg kako biste spasili život? Tražite li priliku prodati bubreg po povoljnoj cijeni tako da možete isplatiti dug? To je prilika da prodajete bubreg za 800.000 eura i više. Svi zainteresirani donatori trebaju se obratiti našem timu. Više informacija možete dobiti putem e-maila: mercylarahospital@gmail.com Ne brinite se da nas kontaktirate jer ćemo svakako osigurati da radimo s vama, a mi ćemo također osigurati da volite poslovati s nama

    E-adresa: mercylarahospital@gmail.com

    broj whatsapp-a; +2348053930975

    pozdravi

    ReplyDelete
  24. Ovo je prava priča o meni, gospođica Marija i Dr. Raj u narayana bolnici, koja sam dala jednom od bubrega za novac, a plaćao mi je nekoliko novčanih sredstava ($ 290.000,00 dolara) nekoliko dana prije transplantacije, ja sam bio vrlo siromašan i teško mi je da jedem, naišao sam na svjedočanstvo o tome kako mu je Doctor Raj teško nadoknadio dajući mu bubreg jednom ken Seanom koji je rekao nekome tko je zainteresiran
    trebao bi ga probati i vratiti se svjedočiti, ja kopirao e-mail kao (narayanahealthcare.in@gmail.com) i e-poštom u manje od tri sata sam dobio odgovor od Liječnika i mi bargained i sam uzeo hrabar korak uzimanje svi potrebni dogovori, u roku od nekoliko dana sam dobio plaćeni kako smo dogovorili oboje i datum je preuzeo za operaciju i radio na mene spasiti pacijenta bez ikakvih problema i dobio sam svoj saldo novac, ja sam sada financijski podmiriti i tvrtka, nemojte se ustručavati kontaktirati bolnicu (narayanahealthcare.in@gmail.com)
    Moj financijski problem je više u životu i sada sam sretan. HVALA TI BOŽE

    ReplyDelete
  25. Da li želite da prodate bubreg? ili Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac zbog finansijskog prekida i ne znate šta da radite, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobar iznos za vaš bubreg. Moje ime je (Doktor Elvis Whyte) sam frenolog u našoj bolnici i specijalizirao se za operaciju bubrega i bavimo se kupovinom i transplantacijom bubrega sa živim odgovarajućim donatorom. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com ili whatsapp +2347083629144 za više informacija

    ReplyDelete
  26. Dobar dan, gospodine / gospođo:

    Dobivanje legitimnog kredita uvijek je bio veliki problem za klijente
    koji imaju financijski problem i trebaju rješenje. Pitanje
    kredit i kolateralna su nešto što klijenti su uvijek zabrinuti
    kada traže kredit od legitimnog zajmodavca. Ali .. mi smo napravili tu razliku u industriji pozajmljivanja. Možemo dogovoriti zajam u rasponu od 3.000 dolara. na 10.000.000,00 $



    Naše usluge uključuju sljedeće:

    Konsolidacija duga

    Druga hipoteka

    Poslovni krediti

    Osobni zajmovi

    Međunarodni zajmovi

    Zajam za sve vrste

    Obiteljski zajam

    E.T.C

    Bez socijalne sigurnosti i bez kreditne provjere, 100% jamstvo. Sve što imate
    da nas obavijestite točno ono što želite i mi ćemo zasigurno učiniti
    Vaš san se ostvario. (Keller Williams). kaže DA kada banke kažu NE. Naposljetku, financira se mala kreditna tvrtka, posrednici, male financijske institucije jer imamo neograničen kapital. Za više detalja o dobivanju kredita kontaktirajte nas, ljubazno odgovorite
    odmah na ovu e-poštu: kellerwilliamsloanservice@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Hitno nam trebaju donatori bubrega iz cijelog svijeta i nudimo 800.000,00 eura za bubreg. Kontaktirajte Dr. Daniels za više informacija.

    Email: danielshospital55@gmail.com

    Whatsapp: +233556635528


    Hvala ti

    ReplyDelete
  28. Da li ste u finansijskoj krizi, da li vam je potreban novac za bolji životni standard, da li ste u dugovima i želite da prodate svoj bubreg za novac danas posetite nas i mi ćemo ostvariti taj vaš san, kupićemo jedan bubreg za $ 480,000USD ! Tražite priliku da promijenite svoj nivo, oslobodite se duga i kažete ne siromaštvu, tražite li financijski proboj da li tražite sredstva za otplatu kredita i rješavate druge obiteljske probleme, jeste li financijski a vi ne znate šta da radite onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobar iznos za vaš bubreg. Moje ime je doktor RAKSHAN SAI Ja sam nefrolog u RAKSHAN ZDRAVSTVENOM CENTRU INDIJA Naša klinika je specijalizovana za operaciju bubrega i mi takođe lečimo. Kupovina i transplantacija bubrega s odgovarajućim donatorom
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresovani za prodaju ili kupovinu bubrega, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem naše e-pošte: rakshanhealthcenter@gmail.com

    Pozdrav

    DR RAKSHAN

    ReplyDelete
  29. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  30. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  31. Želite li prodati svoj bubreg za 800.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  32. HITNO SMO POTREBNI BRODOVNI DONATORI, SA ZNAKOM [800.000 USD], {800.000 USD} KONTAKTIRITE SE JOŠ ZA VIŠE INFORMACIJA. Pošaljite nam e-mail apollohospital62@yahoo.com} iliWHATSAPPREČITE nas sada, (+ 918300520986.) Dr SK WangnooP APALIA HITANOP od APALIA! , AMASPECIJALIST U ORGANSKOJ Hirurgiji, također će kupovati i prodavati.TRANSPLANT BILO KOJE VRSTE 0F 0RGAN Trebamo vaše hitne odgovore.

    ReplyDelete
  33. WE ARE URGENTLY IN NEED OF KIDNEY DONORS,WITH THE SUM OF [$800,000USD,]{5.7crore}CONTACT USNOW FOR MOREINFORMATION.EMail
    columbiaasiahospital748@yahoo.com} orWHATSAPP us now,+918300520986) ,Dr. Girish N.S OF COLUMBIA ASIA HOSPITAL INDIA. I AM A SPECIALIST IN ORGAN SURGERY,will also buy and sell.TRANSPLANT OF ANY TYPES 0F 0RGAN We need your urgent responds..

    ReplyDelete
  34. Greeting from Columbia Asia Hospital India,We are urgently in need of K1dney donors for the sum of 5crore contact via email columbiaasiahospital748@yahoo.com (WHATSAPP +12899600524

    ReplyDelete
  35. Best Offer for Urgent Kidney is bought for a maximum amount of $800,000.00USD. B+ve , O+ve and A+ve is match is Urgently Needed in Apollo Hospitals India anyone that is willing to sale His/Her one kidney should contact us immediately and will offer you all the Best MONEY and MEDICATION. We are located in India, Canada, UK, USA, Malaysia, South Africa etc. We pay your Advance Money first before Surgery, Contact us now, WHATSAPP NUMBER : +12899600524.. Email: columbiaasiahospital748@yahoo.com
    Best Regards: Dr David Ferguson

    ReplyDelete
  36. Best Offer for Urgent Kidney is bought for a maximum amount of $800,000.00USD. B+ve , O+ve and A+ve is match is Urgently Needed in Fortis hospital India anyone that is willing to sale His/Her one kidney should contact us immediately and will offer you all the Best MONEY and MEDICATION. We are located in India, Canada, UK, USA, Malaysia, South Africa etc. We pay your Advance Money first before Surgery, Contact us now, WHATSAPP NUMBER : +393510453690 Email: jaslokhospital20@gmail.com
    Best Regards:Dr.Girish N.S

    ReplyDelete
  37. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  38. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  39. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  40. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  41. Zovem se Stella Thomas, želim svjedočiti o ovoj dobroj tvrtki koja mi je dala zajam nakon što su je dvije različite lažne zajmodavke prevarile. Prije mjesec dana pregledavao sam internet kad sam vidio svjedočenja ljudi koji su također bili žrtve, ali sam se na kraju povezao s zakonitim i pouzdanim kreditnim društvom zvanim SUSAN WEALTH LOAN COMPANY LTD (susanwealthloancompany@gmail.com), pa sam kontaktirao kreditnu tvrtku i prihvatio njezine politike i dao sam zajam od ove prave tvrtke. Upravo sam ispunio zavjet da ću na Internetu svjedočiti o ovoj tvrtki. Za hitne i pouzdane kredite sa samo 3% kamate, savjetujem vam da je kontaktirate putem e-maila: susanwealthloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Dobrodošli ste u VANTAGE MEDICAL CENTER, ovdje ćete dobiti maksimalno zadovoljstvo koje vam treba i vaše zadovoljstvo je prioritet. Također želim iskoristiti ovu priliku da se predstavim, moje ime je dr. COLLINS, ja sam doktor gornje organizacije .. Bavimo se posebnim transplantacijama bubrega i liječenjem svih vrsta bolesti i bolesti. Želim da znate da ste na desnom mjestu gdje možete prodati svoje bubrege.

    E-adresa: infovantagemedicalcentre@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  44. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  45. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  46. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite to, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  47. Pozdrav svima.

    Moje ime je dr. Kate Adams, Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i presađivanjem bubrega živom odgovarajućem donoru. Nalazimo se u Dubaiju, Turskoj, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    drkateadamsblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  48. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  49. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  50. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  51. Da li želite prodati svoj bubreg za 800.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i također liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  52. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Jesi li
    tražeći priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijskog sloma i ne znate što
    učiniti, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega, a bavimo se i mi
    kupnja i transplantacija bubrega živim
    odgovarajući darivatelj.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila i WhatsApp-a.
    E-adresa: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp broj: +601123217817

    Lijepi Pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  53. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Jesi li
    tražeći priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijskog sloma i ne znate što
    učiniti, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega, a bavimo se i mi
    kupnja i transplantacija bubrega živim
    odgovarajući darivatelj.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila i WhatsApp-a.
    E-adresa: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp broj: +601123217817

    Lijepi Pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  54. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Jesi li
    tražeći priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijskog sloma i ne znate što
    učiniti, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega, a bavimo se i mi
    kupnja i transplantacija bubrega živim
    odgovarajući darivatelj.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila i WhatsApp-a.
    E-adresa: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp broj: +601123217817

    Lijepi Pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  55. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Jesi li
    tražeći priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijskog sloma i ne znate što
    učiniti, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega, a bavimo se i mi
    kupnja i transplantacija bubrega živim
    odgovarajući darivatelj.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila i WhatsApp-a.
    E-adresa: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp broj: +601123217817

    Lijepi Pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  56. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  57. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  58. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  59. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  60. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što bi
    Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući donator
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  61. Zdravo!!! U osnovi, izvor sam za pouzdane i povoljne investicijske tvrtke / investitore koji mogu ljudima, firmama ili grupama osigurati financiranje projekata, poslovni kapital ili komercijalne zajmove s potencijalnim projektima i poslovanjem.

    Ne ustručavajte se kontaktirati me ako vam / vašim kontaktima ikad bude potrebno financiranje njihovih tvrtki, projekata ili inovacija. Ako imaju bilo kakav projekt za koji je potrebno financiranje, obratite se e-poštom: demoind.investment101@outlook.com

    ReplyDelete
  62. Are you in debt? Do you need to raise cash for health care costs or paying debts or Are you seeking for an opportunity to donate your kidney and we Shall offer you 14Cr for your one Kidney contact us now Contact: WHATSAPP NUMBER : +12899600524.
    jaslokhospital20@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Da li si
    tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijske propasti i ne znate što
    uradite, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega a bavimo se i mi
    kupovina i presađivanje bubrega živim anom
    odgovarajući donator.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila.
    Email: martenhospital@gmail.com

    Srdačan pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  64. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj
    bubreg? Da li si
    tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    zbog financijske propasti i ne znate što
    uradite, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    iznos novca 400.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je DOKTOR MARTEN
    ja sam nefrolog u MARTENOM BOLNICI. Naša bolnica je
    specijalizirali smo se za kirurgiju bubrega a bavimo se i mi
    kupovina i presađivanje bubrega živim anom
    odgovarajući donator.
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila.
    Email: martenhospital@gmail.com

    Srdačan pozdrav

    DR MARTEN

    ReplyDelete
  65. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: 60 16-251 5453

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  66. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: + 60 16-251 5453

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  67. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-251 5453

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  68. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Dajte, onda nas kontaktirajte već danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirali smo se za bubrežnu hirurgiju i liječimo
    Otkup i transplantacija bubrega sa
    Dopisni donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.
    Email: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: + 60 16-251 5453

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  69. Pozdrav svima.

    Moje ime je dr. Kate Adams, Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i presađivanjem bubrega živom odgovarajućem donoru. Nalazimo se u Dubaiju, Turskoj, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  70. Pozdrav svima.

    Moje ime je dr. Kate Adams, Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i presađivanjem bubrega živom odgovarajućem donoru. Nalazimo se u Dubaiju, Turskoj, SAD-u, Maleziji. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  71. WE ARE URGENTLY IN NEED OF KIDNEY DONORS,WITH THE SUM OF [$800,000USD,]{800,000 USD}CONTACT US NOW FOR MORE INFORMATION.email fortishospital123@outlook.com or WHATSAPP us now, Whatsapp him +17013531601. Dr S.K Wangnoo OF FORTIS HOSPITAL INDIA. I AM A SPECIALIST IN ORGAN SURGERY,will also buy and sell.TRANSPLANT OF ANY TYPES 0F ORGAN We need your urgent responds

    ReplyDelete
  72. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  73. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  74. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  75. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  76. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: +2348146161694

    ReplyDelete
  77. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: 2348146161694

    ReplyDelete
  78. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Želite li prodati svoj bubreg?

    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac jer će se financijski raspasti i ne znate što da radite, tada stupite u kontakt s nama danas i ponudit ću vam dobru količinu vašeg bubrega. Moje ime je dr. Kate Ja sam Phrenologist Sveučilišne bolnice Bristol NHS Foundation Trust. Naša bolnica je specijalizirana za operacije bubrega, a također se bavimo akvizicijom i transplantacijom bubrega s odgovarajućim donatorom. Nalazimo se u, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Malezija. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: kateadams946@hotmail.com

    Moje poštovanje

    Dr Kate Adams

    Broj telefona: 2348146161694

    ReplyDelete
  79. Zdravo svima, moje ime je dr. Arthur Williems Ja sam frenolog u clevelandskoj bolnici. Naša bolnica je specijalizirana za operaciju bubrega, a bavimo se i kupnjom i presađivanjem bubrega sa živim odgovarajućim donorom. Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, slobodno nam se obratite putem e-maila clevelandclinic70@gmail. Com
    Whatsapp : +971544105744

    ReplyDelete
  80. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku za prodaju bubrega za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijaliziran za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući davatelj
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  81. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku za prodaju bubrega za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijaliziran za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući davatelj
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  82. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku za prodaju bubrega za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijaliziran za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući davatelj
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  83. Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si
    Tražite priliku za prodaju bubrega za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijaliziran za bubrežnu kirurgiju i također liječimo
    Kupnja i transplantacija bubrega s
    Odgovarajući davatelj
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  84. Želite li kupiti bubreg ili želite prodati svoj bubreg? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 400 000 dolara za vaš bubreg. Zovem se LIJEČNIK MOHAMMED, nefrolog u FRANCISCO BOLNICI. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i transplantacijom bubrega s živim odgovarajućim donorom.

    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, SAD-u, Maleziji, Dubaiju
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte
    oklijevajte nas kontaktirati putem e-pošte i WhatsAppa.

    E-adresa: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp broj: +601123217817

    LIJEPI POZDRAV
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MOHAMMED

    ReplyDelete
  85. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša bolnica je specijalizirana za operaciju bubrega, a bavimo se i kupovinom i transplantacijom bubrega sa živim odgovarajućim donorom. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-pošta: birothhospital@gmail.com
    Whats app broj: +33751490980

    Srdačan pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  86. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i transplantacijom bubrega živim odgovarajućim darivateljem. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-adresa: birothhospital@gmail.com
    Koji je broj aplikacije: +33751490980

    Lijepi Pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  87. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i transplantacijom bubrega živim odgovarajućim darivateljem. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-adresa: birothhospital@gmail.com
    Koji je broj aplikacije: +33751490980

    Lijepi Pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  88. Zovem se doktor RAKSHAN SAI. Ja sam nefrolog u RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA. Naša klinika je specijalizirana za bubrežnu kirurgiju i također liječimo. Kupovina i transplantacija bubrega sa odgovarajućim donorom.
    Nalazimo se u Indiji, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu Sa krizom COVID19 koju trenutno imamo u ekonomiji loše utječe na naš život, mnogi od nas su dužni, mnogi od nas žele da živimo bolji život platite stanarinu i brinite se o našem roditelju i volite svoje Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega
    ili vam treba novac za bolji životni standard ili ste dužni i želite danas prodati svoj bubreg za novac kontaktirajte nas i mi ćemo ostvariti taj vaš san, kupujemo jedan bubreg za $480 000 američkih dolara (ČETIRI STO OSAMDESET HILJADA) Dolara), ne ustručavajte se kontaktirati nas putem naše e-pošte navedene u nastavku.
    Lijepo plaćamo donatore za bubrege i novac vam može zauvijek promijeniti život. Kontaktirajte nas za više detalja: rakshanhealthcenter@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Zovem se doktor RAKSHAN SAI. Ja sam nefrolog u RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA. Naša klinika je specijalizirana za bubrežnu kirurgiju i također liječimo. Kupovina i transplantacija bubrega sa odgovarajućim donorom.
    Nalazimo se u Indiji, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu Sa krizom COVID19 koju trenutno imamo u ekonomiji loše utječe na naš život, mnogi od nas su dužni, mnogi od nas žele da živimo bolji život platite stanarinu i brinite se o našem roditelju i volite svoje Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega
    ili vam treba novac za bolji životni standard ili ste dužni i želite danas prodati svoj bubreg za novac kontaktirajte nas i mi ćemo ostvariti taj vaš san, kupujemo jedan bubreg za $480 000 američkih dolara (ČETIRI STO OSAMDESET HILJADA) Dolara), ne ustručavajte se kontaktirati nas putem naše e-pošte navedene u nastavku.
    Lijepo plaćamo donatore za bubrege i novac vam može zauvijek promijeniti život. Kontaktirajte nas za više detalja: rakshanhealthcenter@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša bolnica je specijalizirana za operaciju bubrega, a bavimo se i kupovinom i transplantacijom bubrega sa živim odgovarajućim donorom. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-pošta: birothhospital@gmail.com
    Whats app broj: +33751490980

    Srdačan pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  91. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i transplantacijom bubrega živim odgovarajućim darivateljem. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-adresa: birothhospital@gmail.com
    Koji je broj aplikacije: +33751490980

    Lijepi Pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  92. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku za prodaju bubrega za novac zbog financijskog sloma, a ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500 000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša je bolnica specijalizirana za kirurgiju bubrega, a bavimo se i kupnjom i transplantacijom bubrega živim odgovarajućim darivateljem. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-adresa: birothhospital@gmail.com
    Koji je broj aplikacije: +33751490980

    Lijepi Pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  93. Pozdrav, gledaoci iz cijelog svijeta. Danas su dobre vijesti za sve dobivanje prazne ATM kartice koja se može koristiti na svim bankomatima u svijetu. Imamo posebno programirane ATM kartice koje se mogu koristiti za hakiranje bankomata. ATM kartice mogu se koristiti za podizanje novca s bankomata ili za prevlačenje kartica u trgovinama i poslovnicama. Ove kartice izdajemo svim zainteresiranim kupcima širom svijeta. Dnevno ograničenje podizanja ATM kartice iznosi 5.000 USD, a ograničenje potrošnje u trgovini 55.000 USD, ovisno o vrsti kartice koju tražite i broju ATM kartica koje su vam potrebne (raspon od najmanje 5.000 AA) 15 miliona ... USD Pomoću naših NEOGRANIČENIH THOMAS HACKERA možete izbjeći financijske probleme i ne postati upravitelj dugova ili osoba u financijskoj nevolji. Zbog toga morate brzo da nas kontaktirate kako bismo pronašli rešenje za svoje finansijske probleme. Bit će nam čast kada budete financijski stabilni. Ovjereni smo i vaša privatnost je za nas 100% sigurna. Ne brinite zbog svojih finansijskih problema. Ako su vam potrebne druge mrežne usluge hakiranja, pružit ćemo vam uslugu bilo kad i bilo gdje. Obratite nam se na našu e-adresu: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Pozdrav
    THOMAS FREDDIE HACKER bez ograničenja
    Pošaljite e-poštu na thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Poziv / SMS: +1 (985) 465-8370
    Moto: Pružamo najbržu i najpouzdaniju uslugu.

    ReplyDelete
  94. Pozdrav gledateljima širom svijeta, za vas danas postoje dobre vijesti. Nabavite svoju praznu bankomatsku karticu koja radi u svim bankomatima širom svijeta. Imamo posebno programirane ATM kartice koje se mogu koristiti za hakiranje bankomata, a ATM kartice se mogu koristiti za podizanje na bankomatu ili povlačenjem, u trgovinama i na POS-u. Ove kartice dijelimo svim zainteresiranim klijentima širom svijeta, kartica ima ograničenje dnevnog podizanja od 5000 USD na bankomatu i ograničenje potrošnje do 55 000 USD u trgovinama, ovisno o vrsti kartice za koju naručite i novčanom iznosu koji trebate ATM KARTICA, od minimalnog raspona od 5000 do maksimalnih 15 milijuna dolara, s našim mrežnim uslugama hakiranja (THOMAS UNLIMITED HACKERS) Nemojte svoje financijske probleme držati za sebe kako ne biste bili gospodar duga ili financijski stres, zbog čega nas morate brzo kontaktirati radi rješenja vaših financijskih problema. Bit će nam velika radost kad budete financijski stabilni, mi smo certificirani i vaša privatnost je kod nas 100% sigurna. Ne brinite više o svojim financijskim problemima. Ako su vam potrebne bilo koje druge usluge internetskog hakiranja, tu smo za vas bilo kad i bilo koji dan, zato nas kontaktirajte putem naše adrese e-pošte: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Lijepi Pozdrav
    THOMAS FREDDIE NEOGRANIČENI HAKERI
    Pošaljite e-poštu na thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Nazovite / pošaljite tekst: +1 (985)465-8370
    Moto: Nudimo najbrže i pouzdane usluge

    ReplyDelete
  95. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate šta da radite
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirao se za bubrežnu hirurgiju i takođe liječimo
    Kupovina i transplantacija bubrega sa
    Odgovarajući donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-pošta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +1 (978) 707-9830

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  96. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate šta da radite
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirao se za bubrežnu hirurgiju i takođe liječimo
    Kupovina i transplantacija bubrega sa
    Odgovarajući donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-pošta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +1 (978) 707-9830

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  97. Da li želite prodati svoj bubreg za 400.000 USD? To si ti
    Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac
    Zbog financijskog sloma i ne znate šta da radite
    Učinite, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobro
    Iznos novca za vaš bubreg. Zovem se doktor UMAR
    Ja sam nefrolog na klinici UMAR. Naša klinika je
    Specijalizirao se za bubrežnu hirurgiju i takođe liječimo
    Kupovina i transplantacija bubrega sa
    Odgovarajući donor
    Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu
    Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega, nemojte
    Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte.
    E-pošta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +1 (978) 707-9830

    pažljivo
    DR UMAR.

    ReplyDelete
  98. Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-pošta: birothhospital@gmail.com
    Whats app broj: +33751490980

    Srdačan pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  99. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku da prodate svoj bubreg za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i ponudit ćemo vam dobru svotu novca od 500.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL, ja sam neurolog u BILL ROTH BOLNICI. Naša bolnica je specijalizirana za operaciju bubrega, a bavimo se i kupovinom i transplantacijom bubrega sa živim odgovarajućim donorom. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru.Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupovinu bubrega ili
    Molimo vas da nas kontaktirate na i putem e-pošte.

    E-pošta: birothhospital@gmail.com
    Whats app broj: +33751490980

    Srdačan pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  100. Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what'sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

    ReplyDelete
  101. Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati svoj bubreg ili tjelesne organe? Tražite li mogućnost da prodate svoj bubreg za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, obratite nam se danas i mi ćemo vam ponuditi dobar iznos od 500.000 dolara za vaš bubreg. Zovem se doktor MAXWELL i neurolog sam u bolnici BILLROTH. Naša bolnica specijalizirana je za kirurgiju bubrega, a bavimo se i otkupom i transplantacijom bubrega od živog i odgovarajućeg davatelja. Nalazimo se u Indiji, SAD -u, Maleziji, Singapuru. Japan.

    Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
    Organi, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem i putem e -pošte.

    E -adresa: birothhospital@gmail.com
    Koji je broj aplikacije: +33751490980

    Lijepi Pozdrav
    GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
    DR MAXWELL

    ReplyDelete
  102. I want to thank an awesome medical Doctor in the person of Dr Collins Raphael who has made my family and i proud in trust and urgency, he bought off one of my kidneys for his patient with awesome amount of money in dollars, i came across his email address on the internet as doctorcollins3@gmail.com published by one Michel and Lopez thanking him and telling the world on how he came to their rescue financially as a result of buying their kidneys without stress, i quickly applied via the email and i was given all the attentions i needed by Doctor in less than a week i met all the requirements, and my half money was like a dream when it came into my bank account before the transplant, i urge you to contact on Dr.Collins via; doctorcollins3@gmail.com for your financial awesomeness to come through like mine few months ago. I promised to do this when i eventually scale through.
    doctorcollins3@gmail.com
    I am Ani Joel.
    From Thai

    ReplyDelete

  103. I made $13,570 with only a $500 investment just within 3 days.. its a very nice feeling .. i have started this for 2 months and i have been very hyper and want to share this with anyone who really wants to make more from sitting at home or just their savings. this is the contact of the agency who showed me the trade to invest in. he works completely free. Whats-app: +1(540)209-1989

    ReplyDelete
  104. Pozdrav svima, ne mogu ovo zadržati za sebe. Nikada nisam vjerovao u online zajam dok nisam sreo Christy Walton, pomogla mi je s zajmom od 30 000 eura i danas sam sretan, možete joj se obratiti ako trebate bilo kakvu financijsku pomoć, evo njezine e-pošte (christywalton355@gmail.com)

    ReplyDelete
  105. Pozdrav svima koji čitaju ove informacije od nas

    Da li zelite da promenite svoj materijalni status, da li ste u dugovima i zelite da sredite i unapredite svoj finansijski zivot onda ste na pravom mestu, dobrodosli u bolnicu Doma zdravlja Rakshan Evo prilike za ljude u finansijskim problemima, hitno nam je potreban donor bubrega ako želite da donirate onda ćemo vam dati dobar iznos novca ako ste potpuno zdravi i želite da donirate zbog finansijske nadogradnje, napominjemo da je ovo za ozbiljno nastrojenu osobu. Ja sam doktor RAKSHAN SAI Ja sam nefrolog u RAKSHAN HEALTH CENTRU INDIJA Naša klinika specijalizirana je za bubrežnu hirurgiju i također liječimo. Kupovina i transplantacija bubrega kod odgovarajućih donora. Nalazimo se u Indiji, Nigeriji, Sjedinjenim Američkim Državama, kupujemo bubreg za ukupan iznos od $480.000 dolara (Četiristo osamdeset hiljada dolara) ako ste zainteresovani, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem naše e-pošte navedene ispod Naša bolnica je specijalizovana za bubrege operacije, a bavimo se i kupovinom i transplantacijom bubrega od živog i podudarnog donora. Potrebni su samo ozbiljni ljudi
    Dobro plaćamo donatore bubrega, a novac bi vam mogao zauvek promeniti život Kontaktirajte nas za više detalja: rakshanhealthcenter@gmail.com
    WhatsApp: +44 7429 784618
    Telegram: +44 7429 784618
    Viber: +44 7429 784618

    ReplyDelete