September 21, 2013

Few new things #4.

Malo iza trećeg "new in" posta, evo mene i s četvrtim, ali u pitanju su uglavnom rođendanski pokloni (da ne ispadne da sam luda šopingholičarka, jelte). Paaa... krenimo :)


Bourjois Contour Khol 72 Noir Expert - dar od drage prijateljice vizažistice, uz komentar da se najbolje blenda, a ja joj apsolutno vjerujem.

Essence Nail Art tattoo pen - novo u ponudi (bar ja dosad nisam vidjela), super "flomaster" za crtkaranje po noktima. Samo ne po svježe nalakiranom noktu (da, i to mi se dogodilo). Precizno i uredno "pomagalo".

Essence Precise eyeliner brush - također novo u ponudi, nisam ga još isprobavala za gel liner, ali mi se pokazao kao odličan novi za obrve, pošto  mi se stari poprilično ofucao.

Manic Panic semipermanent hair cream Shocking Blue -  morala sam se vratiti nazad modru kosu, pa rekoh, ajmo isprobati Manic Panic. Mislila sam da će mi ispasti dosta tamnije, ali na korijenu je baš modra, dok prema vrhovima ide u tamnije (a tamo mi je kosa bila neke karamel boje). Vidjet ćemo koliko će biti trajna, makar ne očekujem puno pošto mi farba vrat i uši. Na suncu je jako uočljiva, baš onako kako sam htjela. Također slučajno ispao rođendanski poklon :).

Illamasqua eyebrow cake u nijansi Vehement - konačno boja bez ikakvih smeđih dodataka za moje crne obrve. Dar od dragog i koliko vidim, trajat će jako, jako dugo.

Illamasqua Precision Ink u nijansi Scribe - ovaj bijeli tuš sam dugo i dugo gledala na Krpicama, pa sam se javila prodavačici prije par dana da bih ga konačno kupila. S druge strane dolazi odgovor: "M., jesi to ti? Daj adresu da ti ga šaljem za rođendan!". Da, nisam ni skužila da ga frendica prodaje. Da, i takve stvari se događaju na Krpicama. Da, još uvijek ne vjerujem da se ovo dogodilo. Na čuvenim Krpicama. Tuš je divan, precizan, vodootporan i jedva čekam da ga izvedem van na očima!

Toliko od mene zasad, uživajte do sljedećeg posta!



7 comments:

  1. Replies
    1. Ima u SC Prečko, Valera/Saniteh dućan. Imaju i dostavu, http://valera.com.hr/kozmetika-ekstenzije-umetci-perike/kozmetika-za-kosu/manic-panic-65.html.

      Delete
  2. Super new in :)

    Sad čekamo recenzije, mene posebno zanima Scribe i Manic Panic :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, nisam mislila, ali budem :) Samo da kupim novi fotić ili posudim za post nečiji bolji, moj odbija suradnju sa šminkom :)

      Delete
  3. Baš sam danas stavljala new in na blog - opet i mislim si kako ću ispasti neka luda šopingholičarka :D No, također su rođendanski pokloni u pitanju - samo prije rođendana. A di je slika sa novom bojom kose? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo upravo ju popravljam pa možda bude i neki post o tome ;)

      Delete