July 9, 2013

Few new things #2.

Relativno neplanirano obogatih svoj kozmetički kutak s par novih sitnica. Prvo me razveselila Kozmo srijeda s popustom na rumenila i sjenila, a onda i prijateljica s narudžbom nekog ulja za strije kod Ivane (mislim, tom prigodom sam se i ja počastila s kojom sitnicom, ali pretpostavite što me posebno razveselilo :)).


Zimzelena kozmetika emulzija za skidanje šminke  - nakon hvalospjeva u blogosferi odmah sam se odlučila na kupovinu fullsize proizvoda. Zasad isprobano tek jednom i odlično radi svoj posao! Detaljniju recenziju možete vidjeti kod Mell.

Zimzelena kozmetika okoloočni gel - relativno novi Ivanin proizvod na bazi kamilice za njegu područja oko očiju. Držim ga u hladnjaku i moram priznati da itekako osvježava umorne oči ujutro i navečer. Glavno djelovanje mu je i protiv tamnih podočnjaka, a detaljniju recenziju ću napisati nakon nekog vremena korištenja.

Catrice Defining Blush u nijansi Think Pink - Kozmo srijeda me namamila na kupnju novog rumenila, a ova nježnoroza nijansa me najviše osvojila na Catrice štandu.

Essence Eyeshadov u nijansi Blockbuster - standardno bež/boja kože/bazno sjenilo. Meni je odlično za svakodnevni make-up povrh baze, tako da sam ga i treći put kupila. Mislim čak da je to jedino sjenilo koje sam kupila više puta, a i potrošila do kraja.

Essence Miami Girl LE Blush u nijansi Dates on Skates - sasvim neplanirana kupnja, ali 8 g sjenila za 24,90 kn u ovoj neobičnoj nijansi (tj. dvije, narančasta i ružičasta) je bila vrlo primamljiva ponuda. Što mogu kad onog po što sam išla u dm nije bilo. 

Čime ste se vi počastili u zadnje vrijeme? 
Lijep pozdrav do sljedećeg posta!

7 comments:

  1. Lijep šoping :D imam zimzelenu emulziju i okoloočni gel i s oba sam proizvoda više no zadovoljna.
    novo essence rumenilo sam odmah, bez razmisljanja zgrabila kad sam ga ugledala na polici :D
    puno toga sam kupovala u šestom mjesecu i početkom sedmog xD, ali čekam da mi dodu naruceni paketi pa objavljujem new in postić :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak i ja, došla po ne znam više ni šta i vidim TO! I naravno, morala sam kupiti iako sam dva dana prije kupila Catrice. Neka, sad imam rumenila :) Okoloočni gel je divan, stalno se trackam s njim, lijepo hladi u vruće dane :) Nadam se da će ti sve brzo stići pa ću napasati oči na moru ;)

      Delete
  2. meni se tvoj blog nikak nije učitavo u bloglovinu, eto ga sad, ne znam zašto,ništa kliktala nisam :D
    uglavnom, ja moram prestat visit na asos.com, uništit će me
    kaj je to srijedom u kozmu? slabo znam za to

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tko zna, možda zato kaj dosad se nisam registrirala gore :) A napravila sam ga jer mi je praktičan za mobitel, tj. za praćenje blogova na mobu. A Kozmo srijeda ti je kad stave neke određene proizvode na 30% sniženja, svaku srijedu ti je neš drugo, evo sad su bila rumenila i sjenila, sutra su valjda proizvodi za sunčanje, znaju biti boje za kosu i tako. Ja sam se pretplatila na newsletter pa me obavijeste ponedjeljkom, utorkom kaj će bit.

      Delete
    2. odlično, idem po newsletter :)

      Delete
  3. Kozmo srijeda <3 Al ja nisam ništ kupila. Makar mi je Essence rumenilo prekozakon, ali kaj će mi :(

    ReplyDelete