June 3, 2013

Svibanj u slikama.

Nisam baš čovjek od fotoaparata. Nemam neku naviku fotkanja svega što me okružuje, iako sad imam solidan fotoaparat na mobitelu što će reći, uvijek je sa mnom. Sposobna sam nositi fotić sa sobom i ne izvaditi ga iz džepa. Ali, kako sam već jednom spomenula, sviđaju mi se blog-postovi tipa tjedan ili mjesec u slikama. Pa sam se, eto, i ja malo potrudila oko toga.

Svibanj je naravno počeo prvomajskim svibovanjem, kako ja to od milja zovem. Nije nas bilo nešto pretjerano puno, jer se dosta ljudi razbježalo po raznim morima, roštiljima, biciklijadama i slično, no nas par je napravilo solidan roštilj i uživalo taj dan. Društvo nam je pravio i jedan labud koji se nakrkao kruha k'o veliki (iskreno, nadam se da je živ i da mu kvasac nije došao glave).

Labud i njegova korica kruha.
Trava mu se i nije baš svidjela.
Mazalice! Par ćevapa se raspalo pa sam ih samo namazala na kruh i stavila na roštilj. Zapravo, jako praktična stvar za roštilje.

Cugu smo, naravno, hladili u Korani i to nije prošlo bez incidenata. Naime, jedan q-pack je otplivao i bauljao rijekom solidna dva sata, dok se jedna neustrašiva gospođa nije bacila za njim da ga spasi. Mislim, pa neće se valjda bacit, puna piva, heej!

Lociranje odbjegle pive.

Petke smo kao i obično provodili u našoj omiljenoj buksi za probe. One su obično počinjale i završavale enormnim količinama cuge. Teambuilding 10, rad 0.


Trash moment se dogodio iznenada, kad su u buksu stigli šareni tabletići i ovaj ružni goblen. Tabletiće smo pobacali, a nakon detaljne analize "Djevojke koja čeznutljivo čeka svog mornara", goblen smo instalirali na zid. Vanjski. Usput je i pala oklada da kad će ju netko ukrasti, ali evo, još uvijek tamo stoji i prkosi vremenskim neprilikama.


Nakon duljeg vremena, još sam se malo "pošarala". Tetovaža još uvijek zarasta i baš je počela nenormalno svrbiti. Argh!

Motivi za mjerenje.
Stencil.
Bzzzbzzz.
Bzzzzzz.
Gotovo i svježe.
Dakle, tipičan traditional motiv, nema baš neko značenje, bila sam dobra i dala frendu da se vježba. Ovo mu je prva tetovaža, uz par popravaka bit će super. A naravno, i ja sam morala malo probati kak se to radi, na limunu.


Nije ni najmanje jednostavno i mislim da je bolje da se time više ne bavim. Čisto zato da ne dođem u napast da se cijela zašaram. 

A otprije tjedan dana imamo i jednu prinovu u obitelji. Zove se Žaba i ima dvije godine.

Prijašnji vlasnici su je ostavili u pet shopu i nitko ju nije htio uzeti, pa sam rekla da ću vidjeti kako će se slagati s mojim kornjačama koje su dio obitelji već osmu godinu. Fish i Ninja su je prihvatile, i evo, banda je na okupu i lijepo se slažu. Sad im jedino treba veći terarij da svaka ima mjesta. 


Fino se i kuhalo zadnjih dana. Dragi je napravio noodles sa svinjetinom i povrćem (mljac!), a ja sam se malo zezala s bojama za hranu pa sam napravila marsovski kolač - biskvit, jabuke i šlag, ništa specijalno. Častilo se i jagodama, iako nisam ljubitelj voća, jagodama (posebno u kombinaciji s rastopljenom čokoladom i šlagom) ne mogu odoljeti.



I za kraj jedna draga poruka na post-it papiriću, inače omiljenom načinu komunikacije u našem domu. Makar je namijenjena mami :)


Vjerojatno ovaj mjesečni izvještaj izgleda poprilično prazno bez ijedne slike izlaska. Nije da ih nije bilo, al' slike su vrlo sramotne i nisu za internet.

(valjda se ovako pišu ti slikopostovi, ako ne valja neću više :))

Do čitanja i da podsjetim još jednom na Facebook -> klik!

4 comments:

  1. Ja nemam naviku nošenja fotića sa sobom pa niti ne fotkam sve oko sebe haha :D mogla bi početi!

    labud <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je i to bolje nego nosati pa ništa :) Labud je lud, samo ždere. Valjda je živ :)

      Delete
  2. U jebote, dala si frendu da te šara :o Ali lijepo je ispalo! Gdje još imaš tatuz? Je je, baš tako se pišu ti postovi ;) Najs mjesec svibanj!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel' da da sam najbolja? Hahaha... a valjda je to tako kad već nekaj imaš, znaš da se sve može popravit pa nije bed, tj. ne može biti toliko loše koliko se može popravit. A imam oba stopala, evo tu fotka iz studija: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319277_109318795849644_157352009_n.jpg

      Delete