June 13, 2013

Few new things.

Ljeto je već došlo, pa me mama opet odvukla u shopping. Da se razumijemo, mrzim shoppinge (osim buvljaka i kad treba kupovati šminku), ali trebalo mi je par stvarčica pa me uspjela nagovoriti. Sva sreća pa je izbor u trgovinama odjećom jadan, nikakav ili preskup za krpe te kvalitete, stoga smo se zadržale jedino u Mulleru i Kozmu (tamo mogu biti satima, nitko me ne mora tjerati).


Catrice BB Allround Foundation - nahvaljena BB krema drogerijskog ranga, uzela sam ju posebno zbog SPF 30, pošto je sunce počelo nemilosrdno pržiti. 

 Essence Studio Nails cuticle remover - bio je na akciji u Kozmu (9,90 kn), uzela sam ga za probu, nadam se da će koristiti onome čemu je namijenjen.

 Body&Soul kist za rumenilo - falio mi je takav u kolekciji. Izgleda jako elegantno, skoro pa profesionalno. Predivan je i mekan te lijepo nanosi rumenilo. Jedva sam našla ove kistove u Mulleru, pošto stoje na nemogućem mjestu. Lijep je izbor, cijene su od 15ak do 30 kn (kako koji), tako da mislim da ću uložiti u još poneki.

Essence I Love Extreme maskara - dosta hvaljena "jeftinjak" maskara pa sam ju odlučila uzeti umjesto Multiaction koju inače kupujem. Ne kupujem više skuplje maskare (ali ne bunim se ni kad dobijem neke druge, to se obično zna dogoditi za Božić ili rođendan pa se nakupi)  samo zato jer je to komad šminke koji se ionako potroši ili sasuši nakon par mjeseci, pa zbilja nema razloga da se bacam stotinjak kuna u trošak ako ova za dvadesetak i više nego dobro odradi posao. 

Bourjois micelarna otopina -  250 ml za 19,90 kn na akciji, prodano!

Naočale - slučajno sam naletjela na njih kad sam bila u jednom od svojih omiljenih dućana (Offertissima, naravno), a za cijenu od 14 kn morala sam si ih priuštiti dok ne naručim jedne od ovih ljepotica s eBayja:



Do čitanja, stay tuned... Jedan novi projekt upravo završavam pa će se naći oko moga vrata :)

5 comments:

  1. Naočale *.* Kažeš u Offertisimi, a? A ne neću navratiti odmah sutra :D Divne su! Iako ja nosim dioptrijske naočale i imam malo zeznuto oko, nemaaa veze, nosit ću ove po plaži i super. I ja si isto želim ovakve kao i ti. Jedva čekam da krenem izgledati nakaradno po ulicama! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Offertissima, moj omiljeni dućan :) Uvijek si nešto zanimljivo nađem. A pa da, za usput su dobre. Meni su malo čudne jer su neka plavičasta stakla, navikla sam na ljubičasta ili zelena, ali za tu i tamo isfurati i još za tu cijenu, super. Ma ne može bit nakaradno nikako, kad vidim kaj se nosi po cesti izgledam totalno normalno :)

      Delete
  2. Super shopping! Definitivno trebam taj B&S kist, morat cu ugnjavit nekog da mi kupi i pošalje :D
    Naočale su zakon!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divan je kist, ja sam oduševljena! Imaju dvije kao vrste tih B&S kistova, prvi su nešto jeftiniji i nisu mi naoko baš nešto, ali ovi iz čije je kolekcije ili čega već ovaj za rumenilo su super! Ti su od cca 20-30 kn koliko sam uspjela pohvatati nabrzinu, sve je stisnuto pa mi se nije dalo izučavati. Ali definitivno se vraćam po još jedan. Oni sa srebrnom drškom u Mulleru (eh sad ne znam ime točno) kaj ih ima i po 120 kn mi grozno izgledaju naspram ovih.

      Delete
    2. Ne srebrnom, crnom, ali mislim da je srebrni ovaj dio koji drži dlaku.

      Delete