June 6, 2013

Cut Out + Keep.

Jeste li čuli za stranicu pod nazivom Cut Out + Keep? Ako niste, brzo kliknite na link i odvedite se u bespuća DIY tutoriala i projekata jer na CO+K ima zbilja svega - od toga kako napraviti muffine do renoviranja namještaja.

Projekte pišu sami  korisnici stranice i tako ju nadograđuju, a postoje tri vrste: step-by-step tutorial, creation i version. U prvom je projekt detaljno razrađen (s popratnim slikama i tekstom), u drugom je samo završna kreacija (s popratnim tekstom i slikama, naravno), a treća vrsta je projekt napravljen prema nekome od postojećih objavljenih projekata na stranici. 

Registrirati se možete putem e-maila ili Facebooka. Poslije toga, mogućnosti su neograničene. Možete stavljati svoje rukotvorine (zbilja, bilo koje vrste - kuharske delicije, make-up, manikura, kako ste napravili/renovirali namještaj, sašili nešto, preuredili bilo što itd.). Također, možete pregledavati postojeće projekte, dodavati ih u favorite, napraviti version, slijediti svog omiljenog craftera - zapravo, funkcionira slično kao bilo koja društvena mreža. 

Ovu stranicu sam otkrila prije neke četiri godine i otad mi je nezaboravan izvor ideja i zabave, da ne spominjem koliko sam praktičnih stvari naučila tamo - kako i ne bih, kad su korisnici tamo da svoja znanja podijele s drugima. 

Svakako se registrirajte i sudjelujte, a možemo se čitati i tamo!

3 comments:

  1. baš ti hvala na još jednoj distrakciji :P
    super stranica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha :D bolje da ti onda ne pokazujem ono kaj sam danas dobila :) JOŠ JE BOLJA!

      Delete
  2. Daj pokaži sve što imaš :D :D

    ReplyDelete